Arbejdsmiljø

 

Målsætningen er at gennemføre og opretholde et godt og sikkert arbejdsmiljø med henblik på at undgå arbejdsulykker og at opnå lavest mulige antal sygedage.

Sikkerheden er i top, og i 2009 besluttede vi at skifte det traditionelle arbejdstøj ud med neongult, klasse 3 - sikkerhedstøj. Tøjet er lovpligtigt i forbindelse med arbejder langs offentlige veje. Men idet at tøjet øger synligheden af vores medarbejdere markant på byggepladserne, hvor der kører store gravemaskiner, så har vi besluttet at tøjet skal bruges på alle projekter.

Vores entrepriseledere har gennemført kurset: "Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for koordinatorer". Formålet med denne uddannelse er at effektivisere byggepladsens fælles sikkerheds- og sundhedsarbejde. Koordinatorerne er uddannet i arbejdsmiljø og ledelse, så de kan medvirke til, at arbejdsmiljøarbejdet sker på en systematisk og effektiv måde.
Alle vores medarbejdere har gennemført det lovpligtige kursus: "Vejen som Arbejdsplads".

Medarbejderne hos Møller & Co. A/S er omfattet af en virksomhedsbetalt sundhedsforsikring, som gør, at medarbejderne kan komme i behandling hurtigst muligt i tilfælde af sygdom og skader. Forsikringen dækker også brug af kiropraktor, fysioterapeut og psykolog.

XLweb