GPS & Maskinstyring

 

Møller & Co. A/S var det første firma i Danmark, som investerede i GPS til gravemaskiner, og som fik det til at virke optimalt.

Alle typer projekter udføres af gravemaskiner med GPS-maskinstyringssystemer, som sikrer en præcis og hurtig arbejdsgang.

Uden GPS spildes der meget tid på at vente på etablering af afsætning. Og i mange situationer opstår der igen ventetid, når afsætningen skal genskabes, hvis den bliver væltet af maskiner, lastvogne, biler osv.

I det hele taget kan projekter gennemføres på langt kortere tid, og på den måde reduceres den tidsperiode man er på hver byggeplads, til gavn for både bygherre og entreprenør - og ikke mindst miljøet.

Da vores maskiner er udstyret med GPS-maskinstyring, øges effektiviteten af arbejdsgangene betydeligt.

Fordele ved maskinstyring med GPS:
GPS & GLONASS-satellitter - for maksimal fleksibilitet og dækningen på tværs af projektet. Der er ikke udfald.
Reducerer materialeforbrug og omkostninger til "at lave om".
Resulterer i en mere miljøvenlig arbejdsplads - reduceret omarbejde og øger produktiviteten, hvilket giver betydelige brændstofbesparelser, samt reduceret maskintimer, da opgaven bliver udført hurtigere!
Systemet er eminent til at udforme komplekse geometrier. Nu er det blevet nemt at udføre slangeformede volde, smukke naturtro bassiner mv.
Der skal ikke afsættes træpæle i terrænet. Og produktion uden begrænsninger øger maskinens effektivitet, ved at reducere vores afhængighed af landmålere.
Projekternes data er lagt ind i gravemaskinens computer, og projektet kan ses fra flere vinkler på skærmen i gravemaskinen.

XLweb